Natur, kultur og fritid

Gratis inngang på Teknisk museum i sommer

Ta med familien på en opplevelse! De som bor i Bydel Søndre Nordstrand får gratis inngang på Teknisk museum i hele skoleferie.

Aktuelt / Publisert: 11.06.2024

Av Bydel Søndre Nordstrand

Grønt ark med tekst "Gratisbillett til teknisk museum"
Vis fram billetten på Teknisk Museum for å få gratis inngang. Bilde: Bydel Søndre Nordstrand.

Billetten gir inngang til to voksne og inntil fire barn. For å løse ut billetten må dere besøkende svare på en kort spørreundersøkelse og oppgi postnummer. Billetten gjelder fra 22. juni til 18. august 2024.

Teknisk museum i Oslo er et flott sted for både barn og voksne å utforske og lære om vitenskap, teknologi og norsk industrihistorie.

I dag har museet m anslagsvis 91.000 gjenstander, 2,65 millioner fotografier, 140.000 bøker og tidsskrifter og 1.270 hyllemeter privatarkiv.

Opplev Teknisk Museum i sommer

Vil du besøke Teknisk museum? Med denne filmen gir vi deg en liten sniktitt fra innsiden, slik at du og dine får mest mulig ut av besøket. Ved å skanne billetten får dere tilgang til fire etasjer med utstillinger innen medisinhistorie, energi, transport, spill og data. I vitensenteret i underetasjen har vi mange ulike installasjoner der dere kan løpe om kapp, utforske blodomløpet eller strøm. Dere kan også delta i en tegnekonkurranse med kunstig intelligens, spille gamle dataspill eller ringe fra en rød telefonkiosk i den nye datautstillingen. På museet har vi også egne områder der dere kan spise medbrakt matpakke eller kjøpe mat i museumskafeen. Museet har også en museumsbutikk med et stort utvalg av leker for store og små.