Salg, servering og skjenking

Salgs- og skjenketider i påsken

Påskehøytiden nærmer seg. Her er en oversikt over salgstider for øl og rusbrus i dagligvarebutikker og skjenketider på utesteder.

Aktuelt / Publisert: 09.04.2025

Av Næringsetaten

Servering på utested
Servering på utested. Bilde: Nikolai Kobets Freund.

Salgstider for øl og rusbrus i dagligvarebutikker

Onsdag 16. april: Kl. 09:00-18:00
Torsdag 17. april (skjærtorsdag): Ikke alkoholsalg
Fredag 18. april (langfredag): Ikke alkoholsalg
Lørdag 19. april (påskeaften): Kl. 09:00-18:00 (Butikker større enn 100 kvm til kl. 16:00)
Mandag 21. april (andre påskedag): Ikke alkoholsalg

Mer om salgstider i Oslo

Skjenketider på restauranter, barer og utesteder

Onsdag 16. april: Vanlig skjenketid
Torsdag 17. april (skjærtorsdag): Skjenking av øl og vin fra kl.12:00 og brennevin fra kl. 13:00
Fredag 18. april (langfredag): Skjenking av øl og vin fra kl.12:00 og brennevin fra kl. 13:00
Lørdag 19. april (påskeaften): Vanlig skjenketid
Søndag 20. april (første påskedag): Skjenking av øl og vin fra kl.12:00 og brennevin fra kl. 13:00
Mandag 21. april (andre påskedag): Skjenking av øl og vin fra kl.12:00 og brennevin fra kl. 13:00

Maksimal skjenketid følger av bevillingsvedtaket for hvert enkelt skjenkested.

Mer om skjenketider i Oslo


Motta aktuelle nyheter om salg, skjenking og servering rett i innboksen:

Her melder du deg på

Husk å åpne e-posten første gang du får den, så den ikke forsvinner.