Fyll dagene

Navnekonkurranse

Nye Haukåsen skole og barnehage for multifunksjonshemmede skal bygges på tomten til gamle Stig skole i Bydel Stovner. Nå ønsker bydelsutvalget seg forslag til navn.

Aktuelt / Publisert: 19.12.2023

Av Bydel Stovner

Ny skole og barnehage
Ny skole og barnehage. Bilde: Illustrasjon: Enerhaugen Arkitektkontor.

Høsten 2026 åpner ny skole og barnehage på tomten til gamle Stig skole i Garver Ytteborgs vei 145. Stovner Bydelsutvalg inviterer til navnekonkurranse.

Den nye skolen bygges som 1-13 skole for totalt 83 elever fra hele byen. Barnehagen med fire avdelinger vil ha kapasitet til 16 barn. Rivingen av gamle Stig skole er ferdig, og byggearbeidene for ny skole og barnehage starter opp i 2024. Anlegget skal være klart til skolestart høsten 2026.

Hva skal skolen hete?
Scan QR-koden for å komme til konkuransen, eller bruk lenken under. Bilde: Bydel Stovner.

Hva skal skolen og barnehagen hete?

Har du forslag til hva den nye skolen og barnehagen i Garver Ytteborgs vei 145 skal hete? Bydelsutvalget ønsker dine innspill. Vinnerforslaget vil bli premiert. Dersom flere foreslår samme navn, vil premien gå til den som kom med forslaget først.

Lenke til navnekonkurransen

Gi innspill til navneforslag innen 1. mai 2024.

Hva skal skolen og barnehagen hete?
BU-leder Rashid Nawaz og resten av Bydelsutvalget frir til innbyggerne for navneforslag til den nye skolen og barnehagen. Bilde: Eyvind J. Schumacher, Oslo kommune.