Natur, kultur og fritid

Kulturskolen er også for voksne

Du har kanskje fått med deg at Oslo kulturskole har et mangfoldig undervisningstilbud for barn og unge? Men visste du at de har et bredt tilbud for voksne også?

Aktuelt / Publisert: 20.11.2023 / Oppdatert: 14.12.2023

Av Kulturetaten

Portrettmaleri
Bilde: Elevarbeid / Oslo kulturskole.

Finn igjen kunstneren i deg

På Manglerud kulturstasjon er det nylig startet opp et spennende malerikurs for voksne. Dette kurset gir deg muligheten til å prøve deg på ulike teknikker som pastellkritt, akvarell og akrylmaling, samtidig som du lærer om bildekomposisjon, fargelære og form. Her kan du være med uansett om du er nybegynner eller har erfaring fra før.

Kast deg ut i teaterets verden

Kulturskolen har også utvidet teatertilbudet for voksne, med kurs både på Manglerud og Voldsløkka, i tillegg til Schous. Improteaterkurs og en teaterklubb for de over 60 år er blant de nye tilbudene.

Dans uansett alder

Dansekurs i ulike stiler som blant annet jazz, hip hop, samtidsdans og klassisk ballett er åpne for voksne på både Schous og Voldsløkka. Du er aldri for gammel til å begynne å danse!

For de som søker en mer avslappende aktivitet, har kulturskolen yogatimer uten øvre aldersgrense for deltakelse.

Bli en ukulele-helt

Ukulele er et enkelt instrument å lære, og det er kjempegøy og lett å spille sammen. Kulturskolen har nå startet opp ukulelekurs for voksne på Voldsløkka kulturstasjon på mandager.

Workshops

Kulturskolen setter opp ulike workshops flere steder i byen gjennom skoleåret. Følg med på oslokulturskole.no, Instagram eller Facebook for å se hva som skjer.

Vi ønsker alle velkommen til å utfolde seg kreativt i Oslo kulturskole!

Teatertime for voksne på Oslo kulturskole
Teatertime for voksne med teaterpedagog Eva Verpe. Bilde: Oliver Paulsson / Oslo kulturskole.