Natur, kultur og fritid

Gratisbilletter til Teknisk museum i sommer!

I løpet av sommeren kan alle som er bosatt i Bydel Grorud benytte seg av gratisbilletten lenger ned i denne artikkelen for en tur til teknisk museum!

Aktuelt / Publisert: 17.06.2024

Av Bydel Grorud

Utstillinger hos teknisk museum.
Utstilling hos teknisk museum. Bilde: Teknsik museum.

Gratisbillett - Dra alene eller ta med familien!

Her finner du gratisbilletten!

Billetten har en verdi på 550kr per person og gjelder for 2 voksne og inntil 4 barn. For å ta den i bruk trenger man bare vise til billetten i resepsjonen og svare på en kort spørreundersøkelse ved ankomst.

Tilbudet er gyldig fra 22.06-18.08 2024.

Om teknisk museum

Teknisk Museum er nasjonalmuseum for teknologi, industri, naturvitenskap og medisin og er et eldorado for utforskende mennesker i alle aldre.

Sjekk ut teknisk museum sin egen nettside for mer informasjon om åpningstider, utstillinger og program: www.tekniskmuseum.no

En sniktitt på hva du kan finne hos Teknisk museum

Vil du besøke Teknisk museum? Med denne filmen gir vi deg en liten sniktitt fra innsiden, slik at du og dine får mest mulig ut av besøket. Ved å skanne billetten får dere tilgang til fire etasjer med utstillinger innen medisinhistorie, energi, transport, spill og data. I vitensenteret i underetasjen har vi mange ulike installasjoner der dere kan løpe om kapp, utforske blodomløpet eller strøm. Dere kan også delta i en tegnekonkurranse med kunstig intelligens, spille gamle dataspill eller ringe fra en rød telefonkiosk i den nye datautstillingen. På museet har vi også egne områder der dere kan spise medbrakt matpakke eller kjøpe mat i museumskafeen. Museet har også en museumsbutikk med et stort utvalg av leker for store og små.