Natur, kultur og fritid

Gratis dansekurs for ungdom hver fredag på Voldsløkka

Da kulturskolen åpnet en helt ny avdeling på Voldsløkka i august rykket et stort dansemiljø inn i bydel Sagene. Det vil vi at så mange som mulig skal få ta del i.

Aktuelt / Publisert: 26.09.2023 / 14.11.23

Av Kulturetaten

Danseelever ved Oslo kulturskole
Bilde: Tale Hendnes.

– Dans er frihet, trening, ro, samarbeid og glede. Den skaper gnist, nye vennskap og tilhørighet. Fellesskapet i en dansetime er det fineste jeg har opplevd som danser og noe jeg unner andre å oppleve. Derfor er jeg så glad for at vi i kulturskolen, hver fredag dette skoleåret, åpner dørene for ungdom fra hele byen. Alle mellom 13 og 15 år kan komme til den nye dansesalen vår på Voldsløkka kulturstasjon, fra kl. 18.00 til 20.00, og utforske dansestiler som hip hop, locking, house, dancehall, break, samtidsdans – helt gratis, sier fagleder for dans i Oslo kulturskole, Janne Foss.

Gratiskursene, såkalte «community workshops», ledes av våre erfarne dansepedagoger eller gjestepedagoger. De er åpne for alle, uavhengig av tidligere danseerfaring. Det er bare å ta på seg bevegelige klær, ta med innesko og møte opp – ingen påmelding er nødvendig.

I tillegg til de gratis fredagskursene har kulturskolen et bredt tilbud i ulike dansesjangre for barn, unge og voksne gjennom hele uka. Hos oss kan du komme og danse, uansett alder!

"Dans er frihet, trening, ro, samarbeid og glede. Den skaper gnist, nye vennskap og tilhørighet."
Janne Foss, fagansvarlig for dans i Oslo kulturskole

  • For ungdom fra 13 til 15 år fra hele byen
  • Fredager kl. 18.00 til 20.00
  • Ingen påmelding nødvendig
  • Voldsløkka kulturstasjon, Uelands gate 85, inngang D