Natur, kultur og fritid

Åpen dag i Hoff terrasse 20

Bydel Ullern og Lions Lilleaker arrangerte lørdag 26. august «åpen dag» for barnefamilier i Bydel Ullern. Dette ble en stor suksess, og mange foreldre og besteforeldre dukket opp med barn og barnebarn for å se forestillingen «Lillebror og Knerten » i regi av Egal Teater.

Aktuelt / Publisert: 31.08.2023

Av Bydel Ullern

Egal teater viser Lillebror og Knerten
Egal teater viste teaterstykket "Lillebror og Knerten" for små og store lørdag 26. august i Hoff terrasse 20. Bilde: Bydel Ullern.

– Bydel Ullern har samarbeidet med Lions Lilleaker om å tilby dette arrangementet til bydelens innbyggere siden 2011, og vi er veldig glade for å ha fått dette i gang igjen, forteller teamleder Marianne Vallestrand i Bydel Ullern som fortsetter:

– Bydel Ullern har fokus på tidlig innsats når det gjelder barn og unge. Vi ønsker å være med å bidra til gode og trygge oppvekstsvilkår i bydelen. Vi har blant annet Åpen barnehage, som er et tilbud til små barn som ikke har barnehageplass og deres foreldre/foresatte. Oslohjelpa er et annet lavterskeltilbud til barne- og ungdomsfamilier der man kan få hjelp dersom man skulle kjenne på utfordringer innad i familien.

Det å kunne være sammen med bydelens innbyggere og å arrangere felles arrangementer og gode møteplasser er med på å gjøre oss kjent slik at vi kan bidra der det trengs og er behov for oss. Bydel Ullern er takknemlig og setter stor pris på samarbeidet med Lions Lilleaker som gjør det mulig å få til slike arrangement. Dette er helt i tråd med bydelens sin visjon:

«Sammen skaper vi en levende bydel».

Egal teater viser teaterstykket Lillebror og Knerten.
Egal teater viser teaterstykket "Lillebror og Knerten". Bilde: Bydel Ullern.